Понеже нещо се случи със sportbg.com където бях направил темата за Дел Пиеро и вече я няма там и понеже това е форум на привържениците на Ювентус е добре да я има и тук.

Първите 30 мнения са абсолютно същите както в предишната тема. Ако споменавам непознати потребители да знаете защо се получава така.

**********

Някои форумисти може да си спомнят че още в началото на април миналата година бях обещал да направя тема за Алекс. Или по-точно бях писал че скоро може да направя такава тема. И тогава Alex Del Piero’fan ми писа едно ЛС с което се опита да ме убеди да направя темата. / по-късно ми писа и други ЛС относно темата /. Може да се каже че ако не беше тя, отдавна да съм забравил за обещанието си. Така че ако сте доволни от темата може да и благодарите с едно ЛС, а ако не сте доволни пак може да и пишете.
Нека тази тема е специален подарък за Alex Del Piero’fan, защото :
- ако не беше тя едва ли щях да направя скоро нещо за Дел Пиеро
- както може би се досещате от ника и, тя е фенка на Дел Пиеро и той е любимия и футболист

Аз доста прибързано писах че темата ще се появи през лятото на 2005.
Истината е че почти бях забравил че трябва да а започвам. Е, някъде в началото на юли я започнах и мислих да я завърша за 2-3 дни, но постепенно нещата излязоха от контрол - запонах да включвам нови неща в темата и непрекъснато се сещах за нещо което би могло да се направи. Заради този мой лош навик да наблягам на подробностите тия 2-3 дни станаха седмици и дори месеци. Имаше и някои други фактори които забавиха появяването на темата.
Наложи се търся информация от къде ли не - тук е мястото да кажа че и ZEBRA. ми помогна за темата като ми даде няколко линка.
Необходимо ми беше много време за да събера всичката информация в темата – статистики, снимки, интервюта и други.

Мисля, че въпреки че във форума има много ювентинци, тези които могат да кажат по нещо за всеки от сезоните на Алекс в Юве са малко. Като отчетем че почти всички които биха могли да направят тази тема са доста заети хора, не е изненада че оставам само аз – не че и аз не съм зает, но обичам да се занимавам с такива проекти.

Първоначално идеята ми беше да използвам предимно материали писани от други хора за Дел Пиеро / коментари, интервюта /, но после реших да използвам само личните си спомени и само на някои места да използвам чужди материали. В крайна сметка се получи нещо средно.
Така че тази тема е моето виждане за приноса на Алекс към отбора.
Ще се опитам да направя нещо което не може да се намери на друго място.
Темата не е напълно завършена – в смисъл че може да съм пропуснал нещо, всъщност съм сигурен че ще добавя доста неща след време.

Ако искате да прочетете още нещо за Дел Пиеро или да видите негови снимки, компилации, интервюта или нещо друго, има доста сайтове в които може да го направите.

Сещам се че идеята за тази тема се появи когато имаше спор дали Дел Пиеро е нужен на отбора и дали не е по-добре да се оттървем от него.
Надявам се да убедя противниците на Алекс че той е един от най-великите играчи в историята на Юве, ако не и най-великия и поради тази причина дори да играе отчайващо слабо в някой мач, трябва да му го простим.
Приятно четене!