Най-смешните извинения на звездите, хванати с допингКакво ли не измислят звездите, когато бъдат хванти с допинг. Извиненията варират от обяснения, че са правили секс предишната вечер до изказвания, че допингът бил скрит от непознати хора в пастата им за зъби. Наскоро с допинг беше хванат победителят в Тур дьо Франс Флойд Ландис. "Не мога да си обясня този позитивен резултат резултат на допинг-теста. Аз не съм взимал никакви забранени вещества, нито пък съм упълномощавал някой да ми дава", заяви Ландис. Германският таблоид "Билд" публикува в днешното си издание най-смешните извинения на хванатите с допинг състезатели, а Sportal.bg ги представя на Вашето внимание:

Джъстин Гатлин: Треньорът на световния рекордьор бил подхвърлил на един масажист, който не се разбирал със спринтьора, да го намаже с мехлем, съдържащ тестостерон, без самият Гатлин да разбере.

Денис Мичъл: Когато при американския спринтьор Денис Мичъл беше открит тестостерон, той заяви, че е правил секс в нощта преди допинг-контрола, а също така е пил и много бира.

Адриан Муту: Футболистът Адриан Муту обясни факта, че е приемал кокаин, по следния начин: „Единствената причина, поради която правех това, беше да бъда по-добър в леглото”

Раймондас Румсас: Съпругата на литовския колоездач Раймондас Румсас опита да вкара голямо количесто медикаменти, като на границата обяви, че свекърва и е болна.

Дитер Бауман: Германският бегач на дълги разстояния Дитер Бауман заяви, след като даде положителна допинг-проба, че неизвестни злосторници са му сложили нандролон в пастата за зъби.

Франк Ванденбрук: Белгиецът Франк Ванденбрук заяви, че намерените в дома му анаболни стероиди и ЕПО били предназначени за кучето му.

Джилберто Симони: Италианският колоездач Джилберто Симони обясни, че е взимал кокаин, тъй като е ял карамелени бонбони, които си е взел от Южна Америка, и кокаинът бил в тях.

Кармело Антъни: Играчът от НБА Кармело Антъни пък се опита да се измъкне чрез свой приятел. Въпросният приятел се закле пред съда, че намереният в сака на баскетболиста допинг принадлежал на него, а не на Антъни.

Футболисти в Боливия: В Боливия един бразилец и един местен футболист бяха хванати с кокаин. Според играчите кокаинът се съдържал в чай, който те пиели, за да се аклиматизират по-лесно към климата в Андите

laugh.gif laugh.gif някой са много хитри! biggrin.gif