“A new era is about to begin in Turin and Federico Bernardeschi is set to be a key part of it."


“I don’t want to make presumptions and promises, but one thing, however, I want to assure is that I’ll never lack humility, commitment, graft, determination and dedication."


Ако приемем, че Бернардески не е прекалил със забранените вещества вчера, празнувайки трансфера си в Ювентус, до часове официално трябва да е наш футболист. В момента минава прегледите. Момчето изглежда повече от доволно, съдейки по усмивката му пред базата, но няма как да е по друг начин, тъй като Буфон вероятно го е скастрил за някогашното интервю, което даде, че е трудно да напусне Фиорентина и е трудна представата за носене на една определена фланелка. Всичко, за щастие, е цикличност, а Нето мина през пътя, за да го покаже на татуирания Баджо - все пак и той говореше същите глупости.

Да ни е честит, да израсне, но не само като футболист, но и като личност. Таймингът - тази толкова модерна дума - е повече от отличен, защото попада в съблекалня с последното от Буфон и Бардзали, така че има от кого да се учи на манталитет, докато натрупва нужното ДНК. Предстои да видим дали мълвата, че ще му се гласува огромна отговорност, е вярна, но знаете какво означава това, а останалото зависи от сериозността на Бернардески. Нямам съмнение, че Алегри ще го запрати на върховете. Един от големите трансфери на Марота - този път няма клауза, но колкото и да живеем в епохата на $$$, гуруто проведе тежки преговори с много неудобни представители, а изглежда, че Бернардески ще струва повече и от Дибала, което би трябвало да е вторият най-скъп трансфер на Марота.

Викам да пренесем тук всякакви дискусии, по-натам ще ъпдейтна снимката, информация колко тежи, как обича да се реши и какво значат набожните му татуировки... абе, не мисля да давам такава информация. Не сме модна агенция, има уикипедия, Визаж, Фешън ТВ и така нататък.