Цитат(the_parasite @ 16 Jun 2018, 17:11) *
При три на нула в Мадрид, ситуацията беше същата и резултатът не закъсня. Преди две години в Мюнхен - пак. Коментирали сме го надълго и нашироко. Алегри е голям тактик, но обича да мишкува. Жалко, че не отиде в "Реал".


Именно. Един треньор трябва да се развива и да действа според момента, а не при 0:3 в 90-та минута или 2:0 в 10-та да кажеш "хайде сега малко да затворя отбора, стига толкова атаки, ще изневеря на Свръхидеята си". Това са турнирни мачове, а не кръг в Серия А, където по подобен начин съхранява силите на играчите, ако падне ранен гол и никой не може да го вини. В крайна сметка не може винаги да е виновен малшансът и съдиите, Алегри има два финала, които загуби категорично от отбори, които той самият доказа в два мача, че може да елиминира. Останалото му е все ефектни отпадания на осмина и четвърт, при които "нещо не достига". И при нас беше така с Тотнъм и Барселона, които ни обърнаха от 2:0, така е и при вас. В крайна сметка както на моменти липсва спортно щастие, така понякога каца на рамото ти. Алегри беше скъсан от хвалби за отстраняването на Тотнъм, при което Киелини спаси 5 гола, а Игуаин и Дибала донесоха обрата с няколко докосвания. Накрая се оказа, че Алегри е бил причината за всичко това, ок. smile.gif

А това за Реал ми звучи доста странно. Да им откажеш, за да се бориш за 8-мо поредно скудето само по себе си не е решение на амбициозен треньор, който иска да се пробва на абсолютния връх и да усети какво е там. Бас държа, че през август ще обяви Серия А за по-важна от ШЛ. Създава се впечатлението, че му е уютно да печели първенство, в което от два сезона се прокрадва някаква спорна конкуренция на Ювентус, и не иска да рискува репутацията си в Реал.