На 01.11.2010 офииално стартират веригата от турнири на Bplay.Нашето начало ще го отбележим с ЦЕЛИ 8 онлайн турнира.Схемите правилата и как да вземете участие в тях вижте в линка по-долу.Започваме с два турнира по FIFA 11 - Open party и Open party : Team play,които ще проправят път на следващия Грандиозен турнир от 128 човека с награда.За него ще получите повече информация съвсем скоро.Успоредно с тези два турнира ще се проведе и още един върху другия футболен симулатор : Pro evolution soccer 2011.Моля не се подвеждайте по дизайна на сайта,няма да бъде само за футболни симулатори.
За феновете на Starcraft 2 също сме помислили.Очакват ги много интересни сблъсъци в турнира от 32ма играчи на директна елиминация.Nice А ?
Няма как да пропуснем и Кънтър Страйк и ДотА играчите.За тях пък сме подготвили доста интересни батъли 1в1 или пък по отбори,който както го предпочита.Естествен� �,че ще има и награди,тях може да ги разберете във форума или пък в страницата на турнирите.
А мисля,че съвсем неволно забравих да Ви спомена за турнирите с предметни награди които се задават,ама мисля,че за тях не ми остана време да пиша

www.bplay.org