Цитат(Бялото Перо @ Feb 2 2013, 19:01ч.) *
не съм убеден, че въобще ни трябва таран. При тази схема с тези тактически указания е по-добре нападателите ни да са с много добра игра с топката в крака, приличен пас и поглед над играта. Изисква се да се връщат назад, често с гръб към вратата да поемат топката и да я разпределят. И това трябва да го правят и двамата нападатели, за да осигурят някакво разнообразие и вариативност на играта ни в зоната пред и около наказателното поле


Може би същото нещо го има впредвид и Конте, за лятото усилено се говори да вземем точно подобен тип играч - Йо, Алексис... Ще видим.

Цитат(Аntonio Conte @ Feb 2 2013, 17:00ч.) *
За пореден път казвам, че проблемът в нашето нападение до голяма степен се дължи на постоянните ротации на Конте и липсата на ясна 2-ка нападатели. Ку и Вучинич трябва да са нашите титуляри, а Матри и Джови техните резерви. Няма как да очакваш чудеса от даден играч след като днеска вкарва гол и другия мач е титуляр, а тогава като не вкара бива връщан на резервната скамейка.


Съгласен напълно. Джовинко в последно време разочарова, докато Ку се покая за избухването си и мина известно време от тогава. Време е отново да му се гласува доверие за по-дълго време и според мен ще го оправдае.