Антонио Кименти:Обява:Професионално чупя ръце на задлъжнели към кредиторите си,а също и на лошите хора.Телефон 445 345.
Забележка,номера на телефона наистина е мой,нищо че има само 6 цифри,просто аз го имам от 195.. година.

Александр Маннингер:Този уикенд набързо написах една книга."Какво щеше да стане ако бях преминал в Барса".Всъщност я разменям за това как да се науча да спра да мечтая или да спра да правя физиономии пред камерите.

Мартин Касерес:Първо ми върви в клуба,после не ми върви.После върви и пак не върви.Досущ като самия "Ювентус".Бихте ли ми подсказали дали има такъв рейтинг(желателно от Форбс,че е по престижно)където се отчита таланта на младия играч,но на всеки 4 месеца се травмира от това че са изяли развалено Бурито за закуска?

Паоло Де Челье:Скъпи Аштън Кътчър,моля те вземи ме за твой дубльор.Готов съм да се снимам в киното за банички.

Фабио Гроссо:Мога да вкарвам във вратата на съперника,мога да вкарвам и в своята врата,в най решаващите моменти от играта.Ако потрябвам на някой да драсне едно мейлче(молба,французи да не се обаждат).

Зденек Григера:Павел,къде си сега?Отговори.Миналото лято така бързо си замина,че не успях да те помоля - не знам как да обясня на директората,че повече не искам да играя футбол.Моля те ела,за да им го преведеш.

Хасан Салихамиджич:Харча парите в родината си.Моля съотборници и директори да не ме безпокоят.

Амаури:Получих италиянски паспорт.Моля,помогнете.Какво да правя,след като постигнах целта на живота си.

А.Дел Пиеро:Скъпи Липи,стига си сменял сим-картите на телефона си,само-само аз и Касано да не успеем да се свържем с теб.

М.Паолучи:Аз някога ще се появя ли на терена?

Себастиян Джовинко:С кого трябва да преспя в този клуб че да ме пуснат титуляр?

Давид Трезеге:Писна ми вече,напускам!Със сигурност.Ама...може да остана.Не,със сигурност заминавам,а може и да остана.Но май наистина ще замина или ще остана.

Алесио Секко:Имаме свободни 25 милиона евро.Кой вариант да изберем:да купим 100 нови мотопеда или да подпишем Курани? Искат се мнения по въпроса.Моля по-възрастни от 30 години да не ме беспокоят по въпроса.