![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus legend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 16 995 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
8 вкарани гола в 2 мача при помощникът му. Макс се завръща и отново ще гледаме резултати с по 1:0 ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 106 Регистриран: 24-January 10 Град: Belgrade Потребител No.: 3 280 ![]() |
Ами какво, ако се окаже, че Алегри просто не може да води мачове? Да кажем, че ги подготвя супер, избира наистина максимално най-добрите и подготвени 11 всеки мач, знаят какво да правят във всяка ситуация, но поради някаква съвкупност от странни причини да не се справя на самия тъч.
Аз харесвам балканския му стил, но може и това да е казус. И какво, ако Ландучи е някакъв авторитет за играчите или успява да им дава правилните наставления на тъча? Не че за два мача можем да сравним с 300+ на Алегри, но просто ми хрумна. Гледах и двата мача, а днес сутринта си пуснах репортажите отново. Не мога да опиша точно разликите, но има някакви. Едното е желанието, то е ясно, и е странно, че при Алегри то е по-малко. Но има и други неща. Срещу Рома бяхме плачевни (както и в последните 18 месеца), но освен желанието, духа и още по-трагичните Рома се забелязваше някакво глухо/анонимно/групово лидерство, което не можеш да кажеш точно от кой и откъде идва, но се вижда. Като че ли се бяхме сетили, че сме Ювентус, и че играем за емблема, история и общество, а не за Аллегри, или за победа, или за 4-то място. Ще ми ме интересно като Алегри се върне, Ландучи да е по-активен и самия той да има повече самочувствие. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 645 Регистриран: 28-February 10 Град: Добрич/Пловдив Потребител No.: 3 499 ![]() |
![]() Цитат Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че е доволен от равенството 0:0 с Милан в голямото дерби на кръга в Серия А. Според специалиста, който е водил и “росонерите”, една загуба би утежнила сериозно положението на “бианконерите”. Ювентус върви пети в класирането с 42 точки, докато Милан е трети с 49. Лидер е шампионът Интер с 53.
“Добър мач. Една загуба щеше да ни отдалечи на 10 точки от Милан, което нямаше да е добре. Трябваше да сме малко по-спокойни и концентрирани в половината на съперника. През второто полувреме играхме по-добре. Доволен съм, че момчетата играха като отбор, разбираха кога да контролират топката, как да се бранят и атакуват. Трупаме самочувствие", започна специалистът. В последните си 12 мача имаме осем “сухи мрежи”, а това е добър знак”, коментира Алегри, който беше развеселен от сравнението на феновете с резултатността на Ювентус под ръководството на помощника му Марко Ландучи. Отборът беше воден от него докато Алегри изтърпяваше наказание от два мача. В тези срещи “бианконерите” отбелязаха четири гола. “Може би аз съм проблемът. Никога не сме вкарвали четири гола, откакто съм тук”, пошегува се Алегри. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 5 265 Регистриран: 1-March 07 Град: Дупница Потребител No.: 369 ![]() |
Слуховете за Нандез ме карат все повече да си мисля, че Алегри може да мисли в посока на смяна на схема 4-3-1-2, където Нандез играе в дясно от тройката, а в единичната е МаКени/Берна.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ювентинец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 7 460 Регистриран: 28-February 06 Потребител No.: 42 ![]() |
И аз мислех да го отбележа. Ясно ми е защо го каза. Най-вероятно не е искал излишно напрежение и е предпочел трансферът да се случи по-спокойно. Но може да каже "всичко може да стане до края на прозореца". Лично за мен е тъпо да казваш нещо, което очевидно е лъжа и самият ти си наясно с това. Заради такива изказвания феновете после имат нулево доверие в треньори и ръководство. Но както и да е. Надявам се да не сме избързали с темата. 67 милиона + бонуси, на 4 вноски не звучи зле. Купуваме нападател с 40 гола за сезон и половина все пак. Хубаво е, че показваме на конкуренцията, че не сме умрели. Венч, а в крайна сметка важно ли е дали феновете на Юве вярват в приказките на Алегри от интервюта? Не е ли най-важно какви са резултатите, а не какви са му приказките? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 9 497 Регистриран: 3-March 12 Град: Бургас Потребител No.: 24 644 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ювентинец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 7 460 Регистриран: 28-February 06 Потребител No.: 42 ![]() |
Резултатите са важни разбира се, но това другото го намирам за дразнещо. Всичко в името на победата. Включително говоренето на глупости на прес конференции, което за мен е най-невинното нещо на света. ![]() Дори на мен ще ми прави лошо впечатление ако започне да хули масово играчите: "Еми виждате този какъв е путьо, другият пък за нищо не става, цялата линия е с футболисти под средното ниво, ако зависеше от мен щях да оставя 4-5 играча и всичко друго да гоня ... " Дори това, че посочи Рамзи като пътник, като че ли мотивира играчът да се запъне и отказва трансфер. Кел файда от това, че е бил прям. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 559 Регистриран: 18-October 08 Град: София Потребител No.: 1 380 ![]() |
Много ми е интересно сега с Влахович дали пак ще играем за 1:0. Закупувайки Закария и ако Алегри го сложи пред защитниците и по този начин даде повече свобода на Локатели и Макени, здрав Дибала, все си мисля, че можем да заиграем малко по-дръзко/атакуващо и да не се затваряме след като поведем с един умрял гол. Много ми се иска да виждам повече от играта ни срещу Атлетико и Реал, когато ги обърнахме.
Силно се надявам, въпреки че още има на къде да се подобрява обторът, да не бъдем толкова импотентни и Алегри да разчупи малко прагматичният стил. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus legend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 16 995 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Според мен няма да сме много по-различни, но няма да се затваряме на 1:0, а по-скоро на 2:0 или повече
![]() ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 5 265 Регистриран: 1-March 07 Град: Дупница Потребител No.: 369 ![]() |
Размишлявам (през телефона) дали имаме прогрес спрямо миналата година.
Грубият анализ показва, че сме много малко по-добре в защита. Миналата година сме допускали средно по 1 гол на мач (сравнявам само първенството), а сега в 28 мача имаме допуснати 25. Миналата година сме вкарали по малко повече от 2 гола средно на мач, а сега вкараме по 1,5. Миналата година сме печелили по малко над 2 точки средно на мач, а сега сме малко. под това ниво. Ако гледаме чисто и само количествените данни, то се наблюдава регрес. Чисто игрово, ако гледаме нещата пак така. Надеждата ми е че Алегри гради някакъв проект и му трябва време. Дори привържениците на принципа "важни са точките, а не играта" мисля, че могат да отчетът, че няамеме никакви значими резултати през годината (засега) . За мен Алегри не е единственият фактор за всичко това, но е основен. Друго е важното, обаче - ще може ли според вас Макс да установи градация по отношение на качеството на игра и на точкови актив? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 9 497 Регистриран: 3-March 12 Град: Бургас Потребител No.: 24 644 ![]() |
Цитат Ако искате да постигнете целта си, трябва да има победи с мъка. Мач никога не се печели лесно. Хората бързо забравят, че през първите ми пет години, имахме много победи с по 1:0, в които последните 20 минути прекарвахме в нашата половина", добави спецът. Аз лично не съм го забравил. Според мен е тъпо, но той си знае. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 645 Регистриран: 28-February 10 Град: Добрич/Пловдив Потребител No.: 3 499 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 370 Регистриран: 10-July 18 Град: Пазарджик Потребител No.: 25 312 ![]() |
Тогава всички бяхме спокойни и реално не сме треперили толкова. Почти винаги беше ясно, че поведем ли ще бием. А противника само обикаляше из нашата половина и не можеше да създаде нищо сериозно. Същата тактика, други изпълнители. Ако му набавят халфоеве, които знаят къде се намират и заместници на Киелини и Бонучи, най-вероятно ще се надградят нещата(надявам се). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 776 Регистриран: 11-April 16 Потребител No.: 24 999 ![]() |
Лятото виждам два почти 100% трансфера в центъра.Това са Жоржинъо и Погба (не харесвам нито един от двамата),нека покаже тогава какво може.
Ясно е,че ще седи още един сезон поне ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пускам една прогноза, че ще издържи до октомври-ноември.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 5 720 Регистриран: 6-January 09 Потребител No.: 1 612 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 11 034 Регистриран: 22-February 06 Град: Свищов/София Потребител No.: 25 ![]() |
"Екип" и "Тутоспорт" пишат, че ПСЖ иска Алегри.
-------------------- FORZA MAGICA JUVE!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 776 Регистриран: 1-April 16 Град: Варна Потребител No.: 24 990 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 320 Регистриран: 27-January 08 Потребител No.: 869 ![]() |
Зидан не мисля, че ще се справи по-добре от Пирло и Сари...
При нас не е като да са ти наредени поне 15 world class изпълнители. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th May 2022 - 05:03ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2021. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||