Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 397 Регистриран: 3-March 12 Град: Бургас Потребител No.: 24 644 ![]() |
Това изказване на Роналдо пуснахте ли го, че вече откачих и аз:
Цитат Годините в Реал и в Мадрид вероятно са най-щастливите в живота ми. Имам огромно чувство на благодарност към клуба и града. Мога само да благодаря на всички за любовта и подкрепата, която ми дадоха. Вярвам, че дойде времето за нов етап в живота ми и затова поисках от Реал да се преместя в друг отбор. Моля всички да ме разберете. Изминаха прекрасни 9 години, които са уникални за мен. Вълнуващ период, изпълнен и с трудни моменти, защото Реал винаги държи високо ниво. Имах страхотни съотборници на терена и извън него, с които заедно чувствахме топлата подкрепа на публиката. Заедно спечелихме 3 пъти последователно Шампионската лига и общо 4 пъти за 5 години. Освен това на индивидуално ниво спечелих 4 Златни топки и 3 златни обувки. Всичко това по време на годините ми в този огромен и изключителен клуб. Реал (Мадрид) спечели сърцето ми и това на моето семейство, така че повече от всякога искам да кажа - Благодаря на клуба, на президента, на директорите, на колегите, на треньорите, на лекарите, на всички служители в клуба, които работят неуморно. Благодаря още веднъж и на феновете и на испанския футбол. През деветте години в Испания срещнах страхотни съперници, към които изпитвам уважение. Осъзнах, че е време за нов цикъл. Свалям фланелката на Реал, но винаги ще я чувствам като моя, където й да съм. Благодаря ви и както казах за първи път преди 9 години при представянето си на стадиона - Да живее Мадрид! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 701 Регистриран: 1-March 07 Град: Дупница Потребител No.: 369 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 518 Регистриран: 8-January 09 Град: София Потребител No.: 1 625 Любим футболист:Del Piero ![]() |
лудница!
тая година ходене до Торино и нова фланелка ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 397 Регистриран: 3-March 12 Град: Бургас Потребител No.: 24 644 ![]() |
Нормлно в този цитат става дума за сбогуването му с Реал Мадрид. Много по-интересно ми е обаче какво ще каже за Ювенус, какво очаква от следващите години, какво го е спечелило в проекта, как е отсял другите предложения.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 032 Регистриран: 6-January 09 Град: Добрич/София Потребител No.: 1 612 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обичайните клишета, mother fucker. А това дали може да е истинско? ![]() https://www.sportal.bg/bnt/wc_news.php?news=734817 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 032 Регистриран: 6-January 09 Град: Добрич/София Потребител No.: 1 612 ![]() |
Много "шок" и "бонба" ми звучи, па макар и да е възможно да си го мисли. 9 години а си 9 години, при това не е бил в Сасуоло, а е спечелил всичко с Реал. Този коментар е бил редактиран от odyssey7 на 10 Jul 2018, 20:19 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 693 Регистриран: 17-July 12 Град: Sofia Потребител No.: 24 704 ![]() |
Венч как сме с лайковете? Нямам фб, затова питам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Освен това прекалено много си противоречи с другото. Така или иначе може и да има нещо по-хапливо в следваите му интервюта, но чак такива откровени пирони да им забива в ковчега наистина не вярвам. Иначе, ако един ден се върне на Бернабеу с нашия екип, съм уеден, че ще иска да им вкара, колкото се може повече. Просто тези освикрвания и проблемите с данъците май са се загнездили дълбоко в сърцето му
|
|
![]()
Коментар
|
|
Венч как сме с лайковете? Нямам фб, затова питам. ![]() Следващите ще ги снимам през по-големи интервали ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 788 Регистриран: 11-April 16 Потребител No.: 24 999 ![]() |
Сега с Роналдо съм сигурен,че няма да си разпродадем отбора
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 838 Регистриран: 1-April 16 Град: Варна Потребител No.: 24 990 ![]() |
Току що на официалния сайт на клуба излезе инфо за ТРАНСФЕРА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 270 Регистриран: 26-April 16 Потребител No.: 25 004 Любим футболист:Alessandro Del Piero ![]() |
Няма друго, още отначало пуснаха и официалния прес рилийз с подробностите за сумата.
Иначе, в понеделник се очаква да е презентацията. На вакейшън е фор три мор дена, както казва Камътъ. Този коментар е бил редактиран от Replicant на 10 Jul 2018, 21:17 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 838 Регистриран: 1-April 16 Град: Варна Потребител No.: 24 990 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 549 Регистриран: 10-September 16 Потребител No.: 25 059 ![]() |
Сега остават залаганията, кога точно Алегри ще се скара с Роналдо и ще го остави резерва в мач от ШЛ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега остават залаганията, кога точно Алегри ще се скара с Роналдо и ще го остави резерва в мач от ШЛ ![]() Алегри тези ги прави на италианци, ако обърнеш внимание. Авторитети отвън нямат мърдане - Кедира и Матюиди. Въпросът е дали ще съумеем да направим така че да е във форма през март, нещо което в Реал изпипаха до съвършенство през миналите сезони. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 693 Регистриран: 17-July 12 Град: Sofia Потребител No.: 24 704 ![]() |
На мен ми е още трудно осъзнаването на Роналдо като наш играч.
Иначе сървърите на ювестор-а прегряха, та Венч ще почака малко за фланелката ![]() Този коментар е бил редактиран от mrd на 10 Jul 2018, 22:06 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 764 Регистриран: 2-March 12 Потребител No.: 24 643 ![]() |
Интересно какво са говорили Агилери и Роналдо по телефона. Дали ше го интегрира преди Коледа? Сигурно му е забранил да припарва до дъщеря му..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 713 Регистриран: 1-August 08 Потребител No.: 1 291 ![]() |
Вдигай трофеи, стани легенда ...
Огромен трансфер, на 20, на 30, на 35 той и Федерер и ЛеБрон показват, че или го можеш или не. -------------------- CHAMPIONS
! ! ! ! ! ! ! ! ! J |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th February 2019 - 05:32ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||