Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 562 Регистриран: 27-February 06 Потребител No.: 38 ![]() |
Предлагам да пишем неща като: 10 най-най-любими песни, или топ изпълнители или неща като - какво ме зарибява напоследък. Само и единствено пледирам за НЕ обявяване на чалга изпълнители, песни, ритми, музикални тонове..всичко свързано с този кошмар.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 8 997 Регистриран: 26-February 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 32 ![]() |
Цитат(bordjiq @ Dec 16 2006, 02:31 PM) Предлагам да пишем неща като: 10 най-най-любими песни, или топ изпълнители или неща като - какво ме зарибява напоследък. Само и единствено пледирам за НЕ обявяване на чалга изпълнители, песни, ритми, музикални тонове..всичко свързано с този кошмар. чалга ![]() ![]() ![]() Иначе слушам почти всичко , но най вече рок и метьл..май Любими песни ..- Static X -the only Rob D - Clubbed to death Lloid Banks - Warrior Ьпсурт - почти всичко, Oasis , Mеталика, Nirvana , Nickelback и още доста , за които сега не се сещам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 3 669 Регистриран: 23-April 06 Град: Варна Потребител No.: 109 ![]() |
Абсолютно всичко без чалга!!!Главно музика,която въртят по Радио 1!!!
![]() -------------------- ![]() 42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 834 Регистриран: 20-February 06 Град: Пловдив Потребител No.: 9 ![]() |
Радио 1 - не го слушам често ама не се сещам да съм чул нещо по него и да не ми е харесало.
За имена на изпълнители и песни в момента не ми се мисли. Топ 10 мога да направя ама трябва да помисля. Харесва ми по спокойна музика - всякакви режещи, стържещи, пищящи, крещящи и ревящи изпълнители веднага им взимам думата. По едно време се бях зарибил по златните хитове - от 60-те, 70-те и 80-те. И италианските песни ми харесват ама за имена освен Ерос Рамацоти и Дзукеро не се сещам. Освен чалгата, не харесвам и джаз, повечето от класиката, повечето от рапа, повечето от метъла. ![]() Скоро си дръпнах единт торент от датата - top 1000 songs of the last 30 years - засега каквото съм слушал всичко ми харесва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 081 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител No.: 64 ![]() |
Аз си обичам House-а.Няма друго като него.
![]() Иначе от различните стилове има различни песни които много ми харесват.Ретро,рок.. ааа и на къде без рап ![]() Чалгата я мразя!Повръща ми се от чалга. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 562 Регистриран: 27-February 06 Потребител No.: 38 ![]() |
Rob Dougan - Furious Angel
Oxide & Neutrino - Devil`s nightmare The Prodigy - Diesel Power Sasha & Digweed - Enjoy the silence Santra i Kristo - Sila ![]() Leftfield - Black Flute Elena Andujar - Ten Cuidado The Chemical Brothers - Hey Boy, Hey Girl Massive Attack - Unfinished Sympathy Linkin Park - Papercut Nina Simone ( Felix the House Cat remix) - Sinnerman DJ Mumy & Sean Paul - Nuttin No Go So Напоследък се преориентирам като juvefan към повече електронна и house . Църната музика постепенно почва да изветрява в съзнанието ми. В България има много добри изпълнители и с кеф ги слушам. Ако някога стане да играем срещу отбор на друг форум, само ми пускате Furious Angel и мачът свършва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() млад ентусиаст ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 594 Регистриран: 5-July 06 Град: Пловдив Потребител No.: 146 ![]() |
Аз слушам най-вече рок музика...Хеви, траш и общо взето всичко гарнирано с китарни сола ......Колкото до любими песни и групи...много са , но за сега да кажа само някои от великите класически банди , на чиято музика винаги се разбивам: Guns,AC DC , Def Leppard, Metallica, Megadeth, Motley Crue, Poison, Judas, Nazareth .... :juve: и рок доживот !!!!
-------------------- NEW ERA!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 6 274 Регистриран: 24-April 06 Град: Варна Потребител No.: 110 ![]() |
Аз по принцип слушам всякаква музика без Метал,Пънк и тем подобни хард изпълнения.С риск да обидя някого
![]() Но най-любимата ми музика е испанската и в частност т.нар. Reggaeton начело с Don Omar.Също много ме кефят Aventura и въобще всичко що е Латино ![]() Друго,което слушам...ами почти всичко по Радио Сити и Радио 1.Италиянска музика също много харесвам. На българската музика не съм голям почитател с изключение на Ъпсурт.Няма тяхна песен,която да не ми харесва. Като обобщение Don Omar Rulz ![]() -------------------- "Se sono un uomo felice, è perché ho dato tutto per la Juventus", Giampiero Boniperti
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 8 997 Регистриран: 26-February 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 32 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 335 Регистриран: 13-March 06 Град: Пловдив Потребител No.: 68 ![]() |
Цитат(icaka @ Dec 16 2006, 06:02 PM) Аз по принцип слушам всякаква музика без Метал,Пънк и тем подобни хард изпълнения.С риск да обидя някого ![]() Но най-любимата ми музика е испанската и в частност т.нар. Reggaeton начело с Don Omar.Също много ме кефят Aventura и въобще всичко що е Латино ![]() Друго,което слушам...ами почти всичко по Радио Сити и Радио 1.Италиянска музика също много харесвам. На българската музика не съм голям почитател с изключение на Ъпсурт.Няма тяхна песен,която да не ми харесва. Като обобщение Don Omar Rulz ![]() ей тва е и аз умирам по това мн хубави песни има и аз слушам повече латино,е слушам и някои др неща на хим или някои др песнички от др стилове ,но главно дон омар,деди янки,тего калдерон i t.n mn яки песни ,мн изпълват душата ![]() и juanes мн ми харесва и балади доста слушам ицак ,дай да менкаме песни ![]() вече за 4 -ти път поправям съобщението,т.е добавам в него-харесвам и рап песни и акон (не знам какво пее) ме кефи мн снуп дог има мн хубави песни,някои др негири,които не зная как се казват -------------------- Вълшебнико Ювентус , погледни към небето ! Над теб са само звездите !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I LOVE JU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 8 100 Регистриран: 22-July 06 Град: емниц Потребител No.: 159 Фен клуб: 677/284 ![]() |
Звучи банално, но харесвам най-малко по една песен от абсолютно всеки стил за когото се сетите.Без изключения.
![]() -------------------- Новият "Ювентус Люфле", с мнооого пълнеж...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ювентинец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 6 179 Регистриран: 28-February 06 Потребител No.: 42 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
lol
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 335 Регистриран: 13-March 06 Град: Пловдив Потребител No.: 68 ![]() |
haahhahahaa da to4no za takiva haahahhaha
-------------------- Вълшебнико Ювентус , погледни към небето ! Над теб са само звездите !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 081 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител No.: 64 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I LOVE JU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 8 100 Регистриран: 22-July 06 Град: емниц Потребител No.: 159 Фен клуб: 677/284 ![]() |
Цитат(snitch @ Dec 16 2006, 08:39 PM) По скоро за негри, които НЕ вдигат гири. ![]() -------------------- Новият "Ювентус Люфле", с мнооого пълнеж...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() fino alla fine ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 2 346 Регистриран: 26-February 06 Град: Варна Потребител No.: 30 Любим футболист: Pavel Nedvěd ![]() |
*
-------------------- This is our celebration, earned by the sweat of our brows.
It’s the celebration of all those who have always believed. It’s the celebration of all you Juventus supporters, who instead of abandoning us made your voices even louder. It’s the celebration of all those who roared for a Serie B goal the same way they did for the one that brought us the Scudetto. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ЛУД ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 10 333 Регистриран: 22-October 06 Град: София Потребител No.: 218 ![]() |
Аз слушам най-много Ragga i House !!! Няма такива други стилове. Як джангър и лудница това е !
![]() Любими изпълнители : хмммм Sizzla, Super cat, Silver cat, Buju Banton, Pato Banton, Mega Banton, Red Rat, Antony Malvo, Capleton, Cyntia, Antony B, Natural Blacks,Roundhead има и още малко ама няма да ги изреждам всички. Иначе и DJ-чета малко : Tiesto, Varela, Simon Digby, Cox, Antoine Clamaran, Josh Wink, Corvin Dalek, Dr. Kucho и тука има още доста но тези най-вече. Еми май главните са САМО това. Иначе има и не лошо ретро, но не го слушам кой знае колко често. Но пък се случва. Ретро партитата не са лошо нещо ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() FORZA JUVENTUS, FORZA ALEX !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() моталче ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 346 Регистриран: 21-February 06 Град: Ботевград Потребител No.: 19 ![]() |
Седмичната ми класация. Сега съм зациклила на:
Stratus - Uplink Sarah Bettens - All of this past Jose Gonzalez - Heartbeats Moby - In My Heart A Perfect Circle - The Outsider A Perfect Circle - Passive Thievery Corporation - Amerimacka Limp Bizkit - Hold On Counting Crows - Colorblind Red - Already Over Kато оставя настрана моментното ми настроение от 6-ти клас съм на Anouk и досега не ми е омръзнала. След това идва house, psychedelic, Gravity Co, Ъпсурт (и БГ музика), черно и така нататък... -------------------- Емоционална дефлорация е всеки път, когато някой промени убеждението ти и те накара да усетиш нещата, които те заобикалят по различен начин ...
Перфектната /емоционална/ дефлорация е тогава, когато дефлорираният и дефлораторът се усмихват след приключването на акта на дефлорация и искат да продължат ... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th December 2019 - 12:01ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||