Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 238 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
Миналата година беше по-силен подбора и играха кажи речи всички звезди, но като цяло идеята е супер и тениса печели нови фенове.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 515 Регистриран: 10-December 09 Потребител No.: 3 058 ![]() |
Лейвър Къп. Най-доброто според мен. Никой тенисист или турнир не следя повече. Уникален кеф. 2-1 за Европа и дано така си продължи Доста скалъпен и стерилен ми идва този турнир. Два изкуствено надъхани отбора блъскат три дни и събират точки. ![]() Този коментар е бил редактиран от the_parasite на 20 Sep 2019, 23:02 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 11 428 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Доста скалъпен и стерилен ми идва този турнир. Два изкуствено надъхани отбора блъскат три дни и събират точки. ![]() Toва е като с футбола. С теб си харесваме класическите неща и за това такъв тип турнири в случая ни идвам малко скалъпени и тн. Реално е доста добро за популяризирането на тениса, атракция и тн. Аз си чакам да видя голям шлем в календарна година. ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 515 Регистриран: 10-December 09 Потребител No.: 3 058 ![]() |
Toва е като с футбола. С теб си харесваме класическите неща и за това такъв тип турнири в случая ни идвам малко скалъпени и тн. Реално е доста добро за популяризирането на тениса, атракция и тн. Аз си чакам да видя голям шлем в календарна година. ![]() Принципно си прав, но докато Федерер, Надал и Джокович са на корта, тенисът няма да има нужда от повече популяризиране. Истината е, че създателите на турнира са намерили начин да направят пари, в което няма нищо лошо, разбира се. С отказването на големите, ще секне и еуфорията около Купа "Лейвър". Да, готино е да видиш Федерер и Надал в един отбор, но колкото и пари да наливат в реклама и оцветяване на корта, няма как да достигнат духа на Купа "Дейвис", където всеки дава всичко от себе си за страната си. Този коментар е бил редактиран от the_parasite на 21 Sep 2019, 19:22 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 238 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
![]() Европа печели Лейвър къп за трета поредна година, като тази година беше най-оспорвано и нещата се решиха в последния мач. Догодина Бостън ще бъде домакин. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 438 Регистриран: 10-February 12 Потребител No.: 24 635 ![]() |
Toва е като с футбола. С теб си харесваме класическите неща и за това такъв тип турнири в случая ни идвам малко скалъпени и тн. Реално е доста добро за популяризирането на тениса, атракция и тн. Аз си чакам да видя голям шлем в календарна година. ![]() Както се казва: "аналогови свинктери в ерата на дигиталните ануси" хахахаха Браво на Зверев. Браво на всички участници. Голям празник за играта. Нервичките ми стопиха -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпреки, че загуби, Григор игра много добре срещу Джокович. Имаше своите шансове, особено в първият сет, но изгуби и двете дълги разигравания в тайбрека с по над 30 удъра и това натежа.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Яник Синер спечели младежкият мастърс. Доста неочакван шампион.
Този коментар е бил редактиран от Kirilov на 10 Nov 2019, 20:44 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
България ще участва с Григор Димитров, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев в новосформираният турнир Atp Cup, който ще се проведе от 3 до 12 януари в Австралия и ще бъде подгрявка за Аустсрелиън опън. България ще е в група с Англия, Молдова и Белгия.
Този коментар е бил редактиран от Kirilov на 15 Nov 2019, 10:08 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Томаш Бердих прекрати професионалната си тенис кариера. Бившият №4 има 640 победи и 342 загуби.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Испания печелят купа Дейвис за 6 път. Последната загуба на Надал в този турнир е през 2004г. и статистиката му победи загуби е 29-1.
Този коментар е бил редактиран от Kirilov на 25 Nov 2019, 13:28 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вожняцки спира с тенис след Аустрелиън Опън 2020.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th December 2019 - 10:22ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||