Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 447 Регистриран: 13-June 12 Град: stara zagora Потребител No.: 24 696 ![]() |
Щом ще говорим за мачове виж гола на Йоренте срещу Юнайтед в Билбао...повече е излишно да се говори-феноменален!!! Йоренте да пристига !!!!!!Ще сравняваме някъв босненски мангал със национал на Ла Роха
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 147 Регистриран: 9-November 08 Потребител No.: 1 437 ![]() |
Това е малко по-добре отколкото едно цветущо изказване от потребител, който твърдеше че Бек е много добър, защото някакъв негов приятел го бил гледал и му казал че е добър ![]() Моля те, не ме нападай, само защото моята теза не се припокрива с твоята. Ти трансферна месия ли си, к'во? Никога не съм подкрепял дадена теза, без да имам нужната аргументация. Йоренте го гледах няколко пъти и ми хареса как стои на терена и най-вече позиционирането му. Може да нямам лиценз за треньор, но не съм вчерашен. Ти на Джеко колко мача си му гледал? И на основанието на какво твърдиш със сигурност, че именно той или някой друг ще се впише по-добре в нашия отбор, отколкото Йоренте? Аз в никакъв случай не казвам, че грешиш, но да го твърдиш с такава убеденост, е несериозно! Относно Бек категорично си заставам зад думите(мое е "цветущото изказване")! Приятелят ми му е гледал всеки един мач и има наблюдения, на които съм склонен да се доверя, отколкото да си пускам разни клипове в youtube. Този коментар е бил редактиран от the pendulum на 14 Aug 2012, 18:32 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 081 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител No.: 64 ![]() |
Цитат А статистики да ми се вадят от Испания колко гола вкарал на смешни отборчета...ами дайте да вземем Пелисиер, и той не спира да бележи всяка година. То понеже Дзеко в Германия играеше само срещу Байерн и ... А, вярно там други 'силни' нямаше.. Аз пък се питам, къде я видяхте тая класа в поредния босненски гардероб засилил се към Италия. Сравнението, което правиш между Марко в Дженоа и Йоренте не мога да го приема, защото Бориело игра в Генуа преди 4-5 години, а Йоренте набута 30 гола преди три месеца.. Също такива като Пелисиер или други не особено известни футболистчета, не можем да ги сравняваме, защото макар да вкарват често, те не играят в отбори борещи се на три фронта, играещи финали и т.н. Не съм особено въодушевен за тоя испанец, но със сигурност го предпочитам пред такива като Матри и Дзеко. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 574 Регистриран: 23-May 12 Потребител No.: 24 689 ![]() |
Днеска излезна и новина че преговаряме за йоренте в пакет с баския меси - муняин .като сумата е 45 за двамата.тука вече съм склонен да не вярвам ,няма шанс и двамата да ги отмъкнем , като за муняин има сериозен интерес от сити ,реал,барса...и.т.н
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Promising youngster ![]() Група: Фенове Коментари: 30 Регистриран: 6-August 12 Град: София Потребител No.: 24 710 ![]() |
Ясно е че Йоренте е класен нападател ,въпроса ако дойде разбира се дали ще пасне на отбора и първенството Иначе аз си предпочитам Джеко тъй като съм му гледал доста мачове ,макар да не игра накрая на сезона много, но например в мача в койта смазаха Юнайтед той беше един от най-добрите! По тази логика не можеш да бъдеш сигурен,че и Йоренте ще пасне в Калчото ![]() -------------------- АНТОНИО,НИЕ СМЕ С ТЕБ !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 209 Регистриран: 22-August 07 Град: Враца Потребител No.: 628 ![]() |
Малко съм раздвоен относно Йоренте.От една страна това е точно типа играч,който трябва на отбора към тоя момент-здрав нападател,с остър нюх към гола,с добра игра с глава и достатъчна физическа мощ за да "разбива" сгъстени отбрани.Пък и с нашите бързи и креативни играчи спокойно може да вкара 25 гола само в първенството.От друга страна ме притеснява дали ще се аклиматизира към Калчото,тъй като испанската премиера и Серия А са коренно различни.Спряганата цена от 20 милиона не е много за трансфер,особено за доказан играч като Йоренте.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 602 Регистриран: 26-March 07 Град: Дряново Потребител No.: 430 ![]() |
испанеца който от няколко сезона насам е сред водещите реализатори в Ла Лига,докато босненеца не може да се пребориза титулярно място в отбора. Но трябва да се вземат предвид и други неща - Джеко се бори за титулярно място с Агуеро, Тевес и Балотели, докато Йоренте няма конкуренция в Атлетик. Не мисля, че той щеше да е титуляр, ако се конкурираше с такива играчи, каквито трябва Джеко да пребори ![]() Като че ли нямам по-големи предпочитания към единя или другия, но в случая исках да отбележа момента със съвсем различната ситуация, в която се намираха двамата, че Джеко е играл по-малко, защото трябва да се бори за място на терена с фантастични играчи, а Йоренте няма такива проблеми.. Минусът на Джеко могат да са парите - и трансферната сума, и вероятно заплатата ще са по-сериозни, отколкото на Йоренте. Този коментар е бил редактиран от JuventiKnow на 14 Aug 2012, 22:33 -------------------- JUVENDETTA...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 574 Регистриран: 23-May 12 Потребител No.: 24 689 ![]() |
Значи дзеко е роден1986 , а йоренте 1985 .една година разлика което е никъкво предимство
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 001 Регистриран: 27-December 07 Потребител No.: 811 ![]() |
Ами какво да ви кажа... да бяхме извадили ние 12М за Жиру - поне щяхме да знаем, че не инвестираме голяма сума в несигурен играч, както, при всички случаи, ще стане сега. Дори и да се получеше, нямаше да е голяма трагедия. Сега не знам кой ще привлечем, но много се надявам да не се повтори историята с Амаури...
-------------------- ![]() Цитат(Del Pi 10 @ Mar 7 2012, 13:01ч.) Цитат(vench @ Мar 7 2012, 12:48ч.) Вие имате ли лични впечатления от Погба? Ако наистина може да го броим за ново попълнение.. Споделете си мнението от тоя пич smile.gif Ами някакъв генетичен експеримент - смеска между Виера, Зидан и Скоулс.. как ти звучи ?! tooth.gif |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 331 Регистриран: 2-September 10 Град: Пловдив Потребител No.: 5 540 ![]() |
Ако дадем 20млн. за испанеца , то съвсем резонно цените на Йоветич , Кавани , Фалкао .......и т.н. които им искат са реални . Това е моето мнение . Според мен времената , в които този тип нападатели (дълги , здрави , дървари) бяха актуални , са далече в миналото . Този тип тарани в момента има успех в малки отборчета все още .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 849 Регистриран: 30-May 07 Град: Рудозем Потребител No.: 531 ![]() |
Тотнъм щели да предложат 25 млн за Йоренте
Предлагат ни Негредо за около 20 млн според итал медий! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 030 Регистриран: 13-June 07 Град: Plastic City Потребител No.: 551 ![]() |
Latest:
Натискаме здраво за Алваро Перейра от Порто, твърди агента му. Според RAI сме предложили 15 млн. евро + един измежду Матри и Куалярела за Йоветич. Ювентус следи ситуацията около Диаките от Лацио. Ди Марцио казва, че Йоренте е главната цел това меркато. -------------------- ''Qui bisogna lottare sempre e quando sembra che tutto sia perduto, crederci ancora, la Juve non si arrende mai.'' |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 7 530 Регистриран: 31-July 06 Град: Русе Потребител No.: 171 ![]() |
Сити и Юнайтед искат Йоренте
Това вече е смехотворно, затова го качвам да се посмеете. Ювентус иска Перси, Сити и Юнайтед и те. Ювентус иска Дзеко, Сити не го пуска. Айде да се почват мачовете и да свършват тези трансфери, че писва.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 507 Регистриран: 20-September 09 Град: Montana Потребител No.: 2 769 Любим футболист:Trezeguet ![]() |
Сити и Юнайтед искат Йоренте Това вече е смехотворно, затова го качвам да се посмеете. Ювентус иска Перси, Сити и Юнайтед и те. Ювентус иска Дзеко, Сити не го пуска. Айде да се почват мачовете и да свършват тези трансфери, че писва.. Хаха то вече верно стана смехотворно. Хората се изтрепват по форумите заради някой играч, а то накрая се окаже, че никога не сме имали шанс да го земем. Май наистина е добре да спреме да се тормозиме с тия глупости, пък след 2 седмици всичко ще се разбере... И на мене ми писна - то не беше Кавани,ван Перси,Суарез,Йоветич,Джеко,Левандовски,Дамиао, Йоренте... ебаси глупостите -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Promising youngster ![]() Група: Фенове Коментари: 30 Регистриран: 6-August 12 Град: София Потребител No.: 24 710 ![]() |
Ако дадем 20млн. за испанеца , то съвсем резонно цените на Йоветич , Кавани , Фалкао .......и т.н. които им искат са реални . Това е моето мнение . Според мен времената , в които този тип нападатели (дълги , здрави , дървари) бяха актуални , са далече в миналото . Този тип тарани в момента има успех в малки отборчета все още . Донякъде си прав отмина времето на хиени като Индзаги,Шиърър,РВН,Трезеге и т.н но и сега се намират такима играчи шгроещи в големи отбори вземи Гомес например ![]() За Негредо и 1 млн. не бих дал,дупка отвсякъде... -------------------- АНТОНИО,НИЕ СМЕ С ТЕБ !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 3 701 Регистриран: 15-May 07 Град: Варна Потребител No.: 503 ![]() |
Моля те, не ме нападай, само защото моята теза не се припокрива с твоята. Ти трансферна месия ли си, к'во? Ахахаахх, ти ли си бил, аз съм забравил...ами кво да говорим повече, сам си вкара автогол. Не ме питай колко мача съм гледал на Джеко, със сигурност са повече от 2-та, които ти си гледал на Йоренте и 0-та, които си гледал на Бек. Никога не съм подкрепял дадена теза, без да имам нужната аргументация. Йоренте го гледах няколко пъти и ми хареса как стои на терена и най-вече позиционирането му. Може да нямам лиценз за треньор, но не съм вчерашен. Ти на Джеко колко мача си му гледал? И на основанието на какво твърдиш със сигурност, че именно той или някой друг ще се впише по-добре в нашия отбор, отколкото Йоренте? Аз в никакъв случай не казвам, че грешиш, но да го твърдиш с такава убеденост, е несериозно! Относно Бек категорично си заставам зад думите(мое е "цветущото изказване")! Приятелят ми му е гледал всеки един мач и има наблюдения, на които съм склонен да се доверя, отколкото да си пускам разни клипове в youtube. -------------------- Не винаги съм прав, но никога не греша
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 347 Регистриран: 22-June 09 Град: sofia Потребител No.: 2 462 ![]() |
Моето мнение е,че ако вземем един читав нападател (Йоренте,Джеко или Йоветич) трябва да разкараме Матри,та даже и Куалярела.
Няма да подушат терен,освен за купата на Италия,сега е момента да им земем некой др милион и да спрат да ни късат нервите,макар,че са симпатични момчета. Като се има в предвид,че Джовинко започва ударно,с амбиции за титуляр,а и нападението ни изглежда супер раздвижено с него,като добавим Мирко (който тази година ще вкара 20+,обзалагам се) няма място просто за Матри и Ку. Един Боаке за резерва би ни свършил чудесна работа ![]() Според мен най-реалния вариант е: 1)очевидно взимаме Йоренте 2)продаваме автоматично Матри 3)към края на прозореца правим ексчейндж Ку-Пацини Така,ще освежим нападението си,което в момента има крещяща нужда от това и положението ще изглежда следното: Атака:Вучинич,Джовинко,Йоренте,Пацини,Боаке ![]() ![]() -------------------- Juve Need Quality
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 022 Регистриран: 13-April 07 Град: София Потребител No.: 465 ![]() |
Алваро Перейра е мечта за поста краен бранител, но там конкуренцията е жестока и не виждам начин точно ние да го измъкнем.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 639 Регистриран: 19-February 12 Град: Пловдив Потребител No.: 24 637 ![]() |
В евроспорта са изкочили със заглавие Йоренте или Джеко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чудо - Хамбургер с интерес към Якинта.Нека се помолим за сбъдването на трансфера
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th January 2021 - 16:19ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||