Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 507 Регистриран: 20-September 09 Град: Montana Потребител No.: 2 769 Любим футболист:Trezeguet ![]() |
http://www.goaledor.com/argentina-football...iver-plate.html
Трезеге е новият капитан на Ривър Плейт ! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 9 463 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Много се радвам за Трезеге, определено го заслужава. Дано вкара повече голове през новата кампания
![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ЛУД ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 10 333 Регистриран: 22-October 06 Град: София Потребител No.: 218 ![]() |
http://www.goaledor.com/argentina-football...iver-plate.html Трезеге е новият капитан на Ривър Плейт ! ![]() Каквото и да кажем ще е малко за Трез. Знаем колко е адл на отбора и в аккви тежки моменти е показал , че е ВЕЛИК ЮВЕНТИНЕЦ. Мнгоо се радвам за него ! -------------------- ![]() FORZA JUVENTUS, FORZA ALEX !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 507 Регистриран: 20-September 09 Град: Montana Потребител No.: 2 769 Любим футболист:Trezeguet ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 605 Регистриран: 19-February 12 Град: Пловдив Потребител No.: 24 637 ![]() |
Хиена и половина!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 234 Регистриран: 10-December 09 Потребител No.: 3 058 ![]() |
Велик! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 273 Регистриран: 10-September 12 Град: Своге Потребител No.: 24 731 Любим футболист:Del Piero, Buffon, Marchisio, Bonucci ![]() |
Ако Трезеге играеше при нас миналия сезон,щеше да стане голмайстор !!Както написа потребителя над мен,ВЕЛИК!!!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 897 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 289 ![]() |
Наистина с тая халфова линия Трезегол щеше да мачка. Колко ме е яд баш за него не е истина. На Камо му дойде времето, на Алекс също, Недвед и той спря на върха, Буфон още си е тук, но с Трезеге не постъпихме както трябва. Още щеше да ни е полезен. Тоя сезон можеше да му е последния и от следващия Имобиле.
-------------------- Нарушена точка 1 от ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 9 463 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Трезе миналият сезон, щеше да е голмайстор със 50 гола и щяхме да сме шампиони още февруари/март. Браво на Трезеге за хубавият гол и добрите игри, които показва в новият си отбор
![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 231 Регистриран: 4-July 06 Град: Плевен Потребител No.: 143 ![]() |
Цитат Un grosso in bocca al lupo a David Trezeguet a cui è stata diagnosticata la rottura del tendine tibiale posteriore della gamba destra. Brutto infortunio. A big good luck to David Trezeguet who was diagnosed with posterior tibial tendon rupture of the right leg. Ugly injury. Много неприятно :/ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 6 510 Регистриран: 6-March 12 Потребител No.: 24 649 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 717 Регистриран: 23-September 09 Потребител No.: 2 782 Фен клуб:JUVENTUS BULGARIA ![]() |
Един от най-добрите Кавалери на нашата Лейди вкара победния гол за неговия Ривър Плейт в дербито с Бока Хуниорс...
И тука мога да цитирам една песен на "фолк гърлата" Камелия... "Къде си ти сега".. ![]() . ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 302 Регистриран: 8-January 12 Потребител No.: 24 620 ![]() |
Как къде.....натирен и изгонен както Капитана....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 001 Регистриран: 26-February 06 Град: София Потребител No.: 33 ![]() |
Евала на Трезеге, че наказа Бока
![]() ![]() -------------------- ![]() Elkann: 'Zeman? Carrera already won more' Мъчно ми е, много ми е мъчно за милан, за интер, за рома, за наполи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 779 Регистриран: 16-March 09 Потребител No.: 1 958 ![]() |
Евала на Трезеге, че наказа Бока ![]() ![]() Хехе, няма как да се сърдя. Трезеге е велик нападател, един от най-добрите голаджии, които някога съм гледал. Пък е това е за някакъв турнир, а не за първенство. И голът му срещу Бока беше негова запазена марка. Удар с глава и после добавка. П.С. Мечтая си да отида на това дерби един ден ! -------------------- ![]() "Музиката дава душата на нашите сърца и крилата на мисълта." Platon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 001 Регистриран: 26-February 06 Град: София Потребител No.: 33 ![]() |
П.С. Мечтая си да отида на това дерби един ден ! Трябва да помислим за едно посещение до Латинска Америка -------------------- ![]() Elkann: 'Zeman? Carrera already won more' Мъчно ми е, много ми е мъчно за милан, за интер, за рома, за наполи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 471 Регистриран: 20-June 11 Потребител No.: 24 555 ![]() |
Трябва да помислим за едно посещение до Латинска Америка ако ви трябва екскурзовод ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти си експерт по тая част на света
![]() -------------------- ![]() Elkann: 'Zeman? Carrera already won more' Мъчно ми е, много ми е мъчно за милан, за интер, за рома, за наполи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 779 Регистриран: 16-March 09 Потребител No.: 1 958 ![]() |
ако ви трябва екскурзовод ![]() Екскурзовод не, но ми трябва някой да зарибява еквадорки, че и ние да намажем. -------------------- ![]() "Музиката дава душата на нашите сърца и крилата на мисълта." Platon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 471 Регистриран: 20-June 11 Потребител No.: 24 555 ![]() |
Екскурзовод не, но ми трябва някой да зарибява еквадорки, че и ние да намажем. Имаме сделка ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th February 2019 - 01:55ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||