Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 11 422 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Само аз ли съм фен на Надал във форума? Като беше на 16, му бях най-големият фен. Така да се каже, го подкрепях, докато не измести Федерер и не стана и той голям. Тогава вече разбрах каква е разликата между двамата и започнах да подкрепям Фед. Като човек тренирал години тенис, просто начина на игра на швейцареца, не е от тази планета. Джоката има шанс да направи шлем в една година, Надал и Федерер вече нямат сили за такова грандиозно постижение. -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 511 Регистриран: 10-December 09 Потребител No.: 3 058 ![]() |
От голямата тройка не харесвам нито Федерер, нито Джокович. Разбира се, успехите им са безспорни. Не ги харесвам като личности на и извън корта. Фен съм на тениса от дете, но няма друг тенисист като Надал, който да е променил играта колкото него. Испанецът започна като типичния латино, който мачка на клей, но с годините непрекъснато се развиваше и спечели титли на всякакви настилки срещу всякакви противници. Като добавим и нетипичната физика за тенисист, която има, Рафа е истински феномен. Той обърна разбиранията за тенис и накара останалите големи да търсят усъвършенстване дори извън собствените си възможности.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 216 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
Кофти се получи за Тийм, че трябваше да играе в поредни дни, но и при равна почивка едва ли щеше да спечели срещу Рафа, въпреки че един от любимците ми от по-младите. Изигра силен втори сет и до там. 12 титли от един шлем е немислимо постижение при днешния свръх конкурентен тенис.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 11 422 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Постижение, което може да буди само адмирации! Голям!
-------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 511 Регистриран: 10-December 09 Потребител No.: 3 058 ![]() |
Малко извън темата, но някой от вас играе ли? И ако да, на какво ниво? Отговори може и на ЛС, за да не спамим излишно.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 438 Регистриран: 10-February 12 Потребител No.: 24 635 ![]() |
Малко извън темата, но някой от вас играе ли? И ако да, на какво ниво? Отговори може и на ЛС, за да не спамим излишно. Играя. Може се каже на нац.аматьорско ниво. Самообучавал съм се. Тенисът ме отчайва, че няма фул контакт версия -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тенисът ме отчайва, че няма фул контакт версия Основният недостатък на всеки спорт с мрежа в средата на полето. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Основният недостатък на всеки спорт с мрежа в средата на полето. Тежко е и да няма, контакт. Колко ракети са летели по противника или са били унищожени в клея и по мен са летяли многократно. Някога тренирах жестоко, когато Надал още не беше спечелил нищо и беше голобрад млад момък. Сега не съм хващал от поне 4-5 години. Този коментар е бил редактиран от masterhp на 17 Jun 2019, 09:07 -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тежко е и да няма, контакт. Колко ракети са летели по противника или са били унищожени в клея и по мен са летяли многократно. Някога тренирах жестоко, когато Надал още не беше спечелил нищо и беше голобрад млад момък. Сега не съм хващал от поне 4-5 години. Аз започнах да играя в университета. Ходех три пъти седмично по два часа и напреднах бързо. За съжаление и аз не съм хващал ракета от около пет години. Не си спомням да съм хвърлял/чупил ракета, но за всичко си има време. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз започнах да играя в университета. Ходех три пъти седмично по два часа и напреднах бързо. За съжаление и аз не съм хващал ракета от около пет години. Не си спомням да съм хвърлял/чупил ракета, но за всичко си има време. В университета си малко по зрял и голям от колкото на 13 ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 216 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В университета си малко по зрял и голям от колкото на 13 ![]() Е, това е довод, който не мога да оспоря. Хубаво е, че има хора във форума, които са се сблъсквали с този прекрасен спорт от първа ръка. Ако има ентусиасти, можем да се организираме някой път и да ударим няколко топки. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дел Потро с нова операция, този път коляното. Ще отсъства поне 6 месеца.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Багдатис обяви, че тазгодишния Уимбълдън ще е последният му професионален турнир.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Багдатис обяви, че тазгодишния Уимбълдън ще е последният му професионален турнир. Много симпатичен спортист ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 438 Регистриран: 10-February 12 Потребител No.: 24 635 ![]() |
Кой с каква ракета играе и какъв стил имате? Вчера играх малко сингъл - спомням си преди няколко години какво беше, когато почнах да играя - бутане и шубелийската, докато някой сгреши. Сега всяка топка се пере, все едно животът ми зависи от това.... Само за футбола ми остана някаква романтика - тичам си за здраве, гоня си хората, бутане, хапене, скубане... персонално отношение
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой с каква ракета играе и какъв стил имате? Вчера играх малко сингъл - спомням си преди няколко години какво беше, когато почнах да играя - бутане и шубелийската, докато някой сгреши. Сега всяка топка се пере, все едно животът ми зависи от това.... Само за футбола ми остана някаква романтика - тичам си за здраве, гоня си хората, бутане, хапене, скубане... персонално отношение Къса, лоб, къса лоб, ако имаш сърце да тичаш става игра ![]() ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой с каква ракета играе и какъв стил имате? Вчера играх малко сингъл - спомням си преди няколко години какво беше, когато почнах да играя - бутане и шубелийската, докато някой сгреши. Сега всяка топка се пере, все едно животът ми зависи от това... Когато играех редовно, играта ми беше пасивно-агресивна. Разчитах на прилични волета, но акцентът беше в играта от дъното на корта. Предпочитах по-плоски удари. Първоначално играех бекхенд с една ръка, но като понапреднах преминах на изпълнение с две ръце заради по-добрия контрол. Сервисите винаги са ми били слабост, защото тях на практика ги усвоявах сам и така и не успях да ги развия. Доста ракети са ми минали през ръцете, но най-удобни ми бяха тези с глава между 100 и 105 квадратни инча. Харесвах кордажите на Solinco, но вече не си спомням конкретни модели. Този коментар е бил редактиран от the_parasite на 26 Jun 2019, 20:36 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз се старая да играя темпово и максимално рано след отскока на топката, поне до колкото мога разбира се, така е много интересно и се усеща подобрение след всяка игра, особено ако не играеш на точки. Ракетата ми е Babolat Pure Drive(като на Тийм), само че с 100 глава.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тийм играе с ”pure strike one 7”. Няколко години...макар и с различни версии.
Някой ходи ли по турнири? Миналата година все едно бях част от тура и имах много участия. Макар и всичките на двойкови формати. Откакто гледам тенис, най-яки винаги са ми били отборните надпревари, а новичкият Лейвър Къп е върхът на айсберга. Най-яките два мача в историята за мене - Джокера - Вавринка на Роланд Гарос 2015 или 2016, финала... и Дъстин Браун - Надал, 2 кръг на Уимбълдън... забравих кога. Всичко имаше в тия два мача -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th December 2019 - 15:48ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||