Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 2 296 Регистриран: 17-January 10 Град: София Потребител No.: 3 242 ![]() |
Син но. 1 - According to some rumors gathered by our editorial staff, the departure of Massimiliano Allegri could lead to the sale of Mattia De Sciglio, the full-back has a valuation of about ten million that Juventus would like and could recover on the market.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 11 422 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Напълно очаквано е за мен Де Малдини да си замине заедно с АЛЕГРИ.
-------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ювентинец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 6 179 Регистриран: 28-February 06 Потребител No.: 42 ![]() |
Почнахте да му точите ножа като глутница огладнели вълци. Де Шилио ни е един от последните проблеми, но ако можем да намерим по-добра бекъп опция на Кансело - няма лошо. Иначе аз си го тача бившата надежда на Милан.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 2 296 Регистриран: 17-January 10 Град: София Потребител No.: 3 242 ![]() |
А, що да му точим ние ножа, тука се говори за ръководството
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 222 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
Цитат Confirmed: Mattia De Sciglio will stay at Juventus regardless of the name of the new coach. ![]() Този коментар е бил редактиран от Kirilov на 07 Jun 2019, 07:23 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 11 422 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Това е било част от клаузата при раздялата с Алегри, синът му да не се пипа, докато той не го поиска отново при него.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 222 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
Цитат According to Momblano, De Sciglio is one of the most techincal players for Sarri in his first 20 days alongside Bernardeschi & Cristiano. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 438 Регистриран: 10-February 12 Потребител No.: 24 635 ![]() |
В приятелските мачове обръщах спец внимание на ”седмия син на седмия.син” и трябва да кажа, че центриранията му, и то с левия крак, бяха невероятни. От друга страна ми изглежда на льохма, която и аз бих разминавал по пет пъти на мач. Никога няма да го разбера, защото не.мога да го разбера и това ме обърква. Според мен този е идеалният послушко, но и сериозен тип. От друга страна, миналата година двама футболисти имаха доста търкания лице в лице и по соц.мрежи с Макс. Познайте кои - Дибала и Кансело.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мен ми хареса в ляво в контролите доста повече от нормално. Че е топ послушко е ясно, но къде ги видя тези техничеси качества в Шилето, не ми е ясно. Някой се бъзикаше, че го готвим за капитан в бъдеще, като нищо ще се окаже истина някой ден, както сме тръгнали.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Де Шилио с 7 спечелени дуела от 7 срещу Парма.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 5 101 Регистриран: 2-March 12 Потребител No.: 24 643 ![]() |
Не може да му се отрече, че направи добър мач главно в защита. Напред си го знаем. Все пак такива представяния са на 6-7 мача един такъв.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дремещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 868 Регистриран: 2-June 06 Град: Fuckland islands Потребител No.: 132 ![]() |
Де Шилио с 7 спечелени дуела от 7 срещу Парма. Нищо не е спечелил. Те просто му подават за двойно... Този коментар е бил редактиран от pavelnel на 24 Aug 2019, 21:13 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мач №50 за Де Шилио с фланелката на Юве срещу Наполи, макар че игра 15-тина минути.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 5 101 Регистриран: 2-March 12 Потребител No.: 24 643 ![]() |
Не виждам инфо за котузията, а е заменен в национала от Д'амброзио
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Контузия в бедрото, ще почива минимум 10 дни.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Контузия в бедрото, ще почива минимум 10 дни. Да го очакваме титуляр срещу Фиорентина ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th December 2019 - 10:13ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||