Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 630 Регистриран: 17-April 16 Потребител No.: 25 002 ![]() |
Ще видим на пролет какво е "спирал" Алегри и какво не е. Измъчените победи на италиански средняци и Локо М не са някакъв фактор, който да говори за някакво чутовно развитие в този отбор. Ще ги броим тогава кой какво е развил, какво не е развил. Тогава ще оценяваме стил, ефективност и ще броим нашивките по фланелките за следващия сезон.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 2 296 Регистриран: 17-January 10 Град: София Потребител No.: 3 242 ![]() |
И ти си прав. Не казвам, че кой знае какво е направил Сари, оставя и доста въпросителни. Както имахме през 2015та дербита с олимпиакос (за по-паметливите), така и сега не сме тръгнали да газим с по 7-0, та има време да се види какво що. Но поне промяната при Пянич за мен е очевидна.
А с мастъра мога само да се съглася - Пянич има доста повече качества то тримата цигулари на еврошампиона. И дано ги демонстрира все по-често, защото не мога да приема, че има някой, който иска да види пянич от последните 3 години. Но това, че храня някой не значи, че го мразя до гроб и никога няма да кажа обективната ми оценка. Не съм боливийски бунтовник и да чакам да се осере, за да кажа 3 месеца по-късно - хахах, видяхте ли. Та затова и бъзикам опълчението ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 201 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
Мач №150 за Пиянич срещу Милан.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 11 413 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Мач №150 за Пиянич срещу Милан. С темпото което го пускаме, ако не се контузи сериозно, ще удари 200 до края на сезона, при финал за копата и поне 1/2 финал ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 8 201 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
Пиянич с приз за най-добър халф на Серия А за сезон 2018/19.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 11 413 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Пиянич с приз за най-добър халф на Серия А за сезон 2018/19. Напълно заслужено. В интервю споделя, че това може да се превърне в най-добрият му сезон за Ювентус. Качи нивото при Сари, но пак не може да задържи формата дълго време. Дано на пролет всички са здрави. -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th December 2019 - 09:29ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||