Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() sir ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 2 439 Регистриран: 22-February 06 Потребител No.: 20 ![]() |
А от кръста надолу не искаш ли да играят голи?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() моталче ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 346 Регистриран: 21-February 06 Град: Ботевград Потребител No.: 19 ![]() |
Ееееее ... така става много открито
![]() А и бай дъ уей Найк като са толкова отворени и са тръгнали да сменят екипите на Юве защо не са си сложили мижавата си запетайка? Нали целта е рекламата ... -------------------- Емоционална дефлорация е всеки път, когато някой промени убеждението ти и те накара да усетиш нещата, които те заобикалят по различен начин ...
Перфектната /емоционална/ дефлорация е тогава, когато дефлорираният и дефлораторът се усмихват след приключването на акта на дефлорация и искат да продължат ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Цар и Господар ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 566 Регистриран: 23-February 06 Град: Стара Загора Потребител No.: 28 ![]() |
хахах нима не виждаш, че екипа е правен от потребител на Ювентус форума. Казах ти, че за теб е само забавната зона...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Per Sempre ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 290 Регистриран: 20-February 06 Град: Nova Zagora / Sofia Потребител No.: 13 ![]() |
Ако сменят екипите ш убия някой!!!Ама ако питате мен най-добре по боксерки да играят
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Take a look inside me & watch my heart says: Forza Juventus!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() моталче ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 346 Регистриран: 21-February 06 Град: Ботевград Потребител No.: 19 ![]() |
Ми този някой да беше сложил запатейката тогава
![]() ![]() P.S. Riddler, eх... каза ми ти, но като не ме засяга какво ми казваш... Ужас! Гледай сега какво се получи хаехаех Не спичам от сериозност по форума. ХаехАЕхАЕХ виртуален респект не ми трябва, а що се отнася до теб ... продължавай с твоята си зарибявка ![]() ![]() Христос воскресе и всичко хубаво \/ ![]() -------------------- Емоционална дефлорация е всеки път, когато някой промени убеждението ти и те накара да усетиш нещата, които те заобикалят по различен начин ...
Перфектната /емоционална/ дефлорация е тогава, когато дефлорираният и дефлораторът се усмихват след приключването на акта на дефлорация и искат да продължат ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 367 Регистриран: 7-March 06 Град: Варна Потребител No.: 56 ![]() |
Много са семпли новите екипи, предложени от Найк. Мен ако питате и жълтото по сегашните много не ми харесва, поредпочитам онеси екипи, когато Лото беше спонсор. Май Сиена играят с такива в момента.
Но и моето мнение не се различава от на всички останали тук.. новите екипи sux здраво ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 8 997 Регистриран: 26-February 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 32 ![]() |
Та както си прехвьрлях juventuz.com попаднах на статия кьдето показаха новите екипи за догодина
![]() Не са лоши , ама не се нещо особено , явно предната идея е била отхвьрлена ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 081 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител No.: 64 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() млад ентусиаст ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 594 Регистриран: 5-July 06 Град: Пловдив Потребител No.: 146 ![]() |
Ксасически тип , което е хубаво ..но къде са двете звезди?????
-------------------- NEW ERA!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 7 787 Регистриран: 22-February 06 Град: Свищов/София Потребител No.: 25 ![]() |
двете звезди тряа да са над щитчето с италианското знаме което е на екипите на италианския шампион
![]() ![]() -------------------- FORZA MAGICA JUVE!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 1 776 Регистриран: 2-March 06 Град: София Потребител No.: 46 ![]() |
Екстра са екипите. Черния ми се ще да си го купя ма пусти 70Е
![]() Ще видим. -------------------- ![]() Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Per Sempre ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 290 Регистриран: 20-February 06 Град: Nova Zagora / Sofia Потребител No.: 13 ![]() |
Супер са!
![]() ![]() -------------------- Take a look inside me & watch my heart says: Forza Juventus!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 6 274 Регистриран: 24-April 06 Град: Варна Потребител No.: 110 ![]() |
И мен ми харесват особено първия.Хубави,изчистени,само тоз Tamoil малко не се вписва на бяло-черния фон,ама ше свикна.Черният също не е зле,макар че бих предпочел миналогодишния резервен - синия.Може би защото ми напомня онзи син екип със звездите от 96
![]() ![]() -------------------- "Se sono un uomo felice, è perché ho dato tutto per la Juventus", Giampiero Boniperti
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Buffon_fan1978 ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 624 Регистриран: 22-April 06 Град: Пазарджик Потребител No.: 107 ![]() |
loshoto e che shtom sa gi pokazali taka znachi 100% e sigurno che ot dogodina nqma da igraeme v SERIE A (imam predvid che go nqma flaga koito pokazva che sme shampioni) , zashtoto tova ne e montaj kato oneq deto nikoi ne gi iskashe a tezi sa si istinski , pak dobre che oshte shte sa NIKE shtoto ako i te se beha mahnali ......?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 562 Регистриран: 27-February 06 Потребител No.: 38 ![]() |
Юве екипите мени, манталитета и славата Не.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 834 Регистриран: 20-February 06 Град: Пловдив Потребител No.: 9 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 918 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 289 ![]() |
Не е лошо предложението с "Фиат". Още повече ще се връзва червеното лого на Фиат с екипа, като се добави италиянското знаме.
![]() И аз искам да поздравя bianconero макар и малко със закъснение, за невероятните снимки на екипи. Много ми харесват всички. ![]() -------------------- Нарушена точка 1 от ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ЛУД ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 10 333 Регистриран: 22-October 06 Град: София Потребител No.: 218 ![]() |
Моето мнение не , че розовите ме дразнят но титулярните трябва да са черно бели естествено а резервните или чисто черни , моето адски много ме кефи или сини като от 96 , които са също супер зли !
-------------------- ![]() FORZA JUVENTUS, FORZA ALEX !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 6 274 Регистриран: 24-April 06 Град: Варна Потребител No.: 110 ![]() |
Най-добре въобще да няма реклама,ако питате мен.Както Барселона.Според мен това е най-удачният вариант,но е абсурдно в днешно време
![]() -------------------- "Se sono un uomo felice, è perché ho dato tutto per la Juventus", Giampiero Boniperti
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() млад ентусиаст ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 594 Регистриран: 5-July 06 Град: Пловдив Потребител No.: 146 ![]() |
Най-добре въобще да няма реклама,ако питате мен.Както Барселона.Според мен това е най-удачният вариант,но е абсурдно в днешно време ![]() Ем Палермо играят точно в розово , но това няма голямо значение....Относно нашите екипи : този сезон дизайнът най-много ми допада -традиционен , изчистен и стилен ...липсва му само трикольора , но има време.... -------------------- NEW ERA!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th December 2019 - 01:31ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||