![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 605 Регистриран: 1-February 18 Потребител No.: 25 233 ![]() |
пълен смешник е тоя.. добре че имат Де Хея и Варан да му оправят грешките вече иначе ако бяха с с нашта полска риба ....не ми се мисли
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 065 Регистриран: 4-July 06 Град: Плевен Потребител No.: 143 ![]() |
Бонучи е феноменален на фона на тоя шут!
Разбира се, това видео е направено да синтезира глупостите му (сигурно има и такова с добрите му прояви), но все пак... твърде много са! Особено за тия пари... Нека не храним Де Лихт от тук нататък. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus legend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 16 995 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Бонучи е феноменален на фона на тоя шут! Разбира се, това видео е направено да синтезира глупостите му (сигурно има и такова с добрите му прояви), но все пак... твърде много са! Особено за тия пари... Нека не храним Де Лихт от тук нататък. Ако се направи подобно видео с гъзенията на Бонучи 8 минути може и да не стигнат ![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 040 Регистриран: 10-February 12 Потребител No.: 24 635 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus legend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 16 995 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
-------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus legend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 15 807 Регистриран: 28-April 14 Град: София Потребител No.: 24 823 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th May 2022 - 04:54ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2021. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||