Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 7 530 Регистриран: 31-July 06 Град: Русе Потребител No.: 171 ![]() |
Ювентини,
Както повечето от вас знаете, всяка есен организираме Национална среща на членовете на фен клуб Ювентус България. След Пловдив, Бургас и Благоевград, дойде ред и на следващият град, който ще има удоволствието да приеме нашата смирена група фенове за 1 уикенд. След предложение от страна на русенската група - Свилен и Тео, следващото национално събиране на Ювентус България ще се проведе в РУСЕ. Датите на събитието са 31 Окт и 01 Ноември (събота и неделя). На 31 Окт (Събота) имаме мач с торино от 19:00ч Оттук нататък постепенно ще обявим следната информация: 1) Програма на събитието - и тази година няма изневерим на традицията: - Футболен турнир м/у феновете на Ювентус България - Наблюдаване на срещата Ювентус - Торино (19:00ч) - Забава - ще изберем клуб, в който всички заедно да се позабавляваме ![]() 2) Хотел, в който ще може да се отседне, както и цена на нощувка. Досега сме се старали хотелите да са прилични, както и с нормална цена. Говорим за порядъка на 20-40 лв на човек на нощувка, но тук вече зависи колко човека ще се запишат и как ще се разпределим. 3) Ресторант или бар, където ще наблюдаваме срещата Ювентус - Торино 4) Футболно игрище, на което ще се проведе турнира 5) Нощен клуб, в който заедно ще се забавляваме В следното събитие всеки може да заяви желание за участие, като за нас е важно всеки един да предостави следната информация: 1) Участие във футболният турнир 2) Нужда от хотел За участие в националното събиране се дава по 1т. На организаторите по 2т. П.С. Пишете ми на лично всеки, който е член и иска да се запише. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 001 Регистриран: 26-February 06 Град: София Потребител No.: 33 ![]() |
Уважаеми ювентини,
в неделя 18 октомври, ще имаме удоволствието да наблюдаваме Derby d'Italia (интер - Ювентус) в компанията на една от легендите на италианския футбол и Ювентус - Салваторе (Тото) Скилачи. Събитието ще се проведе в Ефбет бар - бул. Черни връх 31, х-л Хемус, София. Нека всички да подкрепим Ювентус, както и да изживеем емоцията от дербито заедно с Тото Скилачи. FORZA JUVE! -------------------- ![]() Elkann: 'Zeman? Carrera already won more' Мъчно ми е, много ми е мъчно за милан, за интер, за рома, за наполи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ювентинец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 6 179 Регистриран: 28-February 06 Потребител No.: 42 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 001 Регистриран: 26-February 06 Град: София Потребител No.: 33 ![]() |
Събитието ще започне към 19:30ч.
-------------------- ![]() Elkann: 'Zeman? Carrera already won more' Мъчно ми е, много ми е мъчно за милан, за интер, за рома, за наполи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 8 997 Регистриран: 26-February 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 32 ![]() |
Готин е сайта, но не видях линк към форума
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 194 Регистриран: 30-January 19 Потребител No.: 25 353 ![]() |
Какво става с фен клуба и приемат ли се нови членове?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 11 428 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
-------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th December 2019 - 20:33ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||