Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Препоръчваме ви
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Promising youngster ![]() Група: Фенове Коментари: 1 Регистриран: 20-October 10 Потребител No.: 6 642 ![]() |
Ако имате възможност, на кой играч бихте си взели фланелка?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Scouted ![]() Група: Banned Коментари: 51 Регистриран: 26-January 10 Потребител No.: 3 292 ![]() |
Красич
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 839 Регистриран: 5-October 10 Град: Враца/София Потребител No.: 6 288 ![]() |
В момента на Красич,а иначе искам на Дел Пиеро....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 001 Регистриран: 26-February 06 Град: София Потребител No.: 33 ![]() |
Красич или Акуилани, даже и Мело
-------------------- ![]() Elkann: 'Zeman? Carrera already won more' Мъчно ми е, много ми е мъчно за милан, за интер, за рома, за наполи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 3 551 Регистриран: 16-March 06 Град: Бургас Потребител No.: 72 ![]() |
Дел Пиеро, Красич, Буфон, Киелини - никой друг на този етап не заслужава да си купя фланелка с неговото име
![]() -------------------- ![]() I LOVE JU! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Scouted ![]() Група: Фенове Коментари: 68 Регистриран: 10-October 10 Град: Blagoevgrad Потребител No.: 6 336 Любим футболист:Alessandro Del Piero ![]() |
Аз бих избрал само Дел Пиеро, но все пак може на Красич и Де Челие
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 4 030 Регистриран: 13-June 07 Град: Plastic City Потребител No.: 551 ![]() |
Аз не бих си взел на никой играч (с цел да я нося), просто защото не харесвам фланелки с имена и номера.
![]() Ето така: ![]() retro style -------------------- ''Qui bisogna lottare sempre e quando sembra che tutto sia perduto, crederci ancora, la Juve non si arrende mai.'' |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 431 Регистриран: 22-April 07 Град: Поморие Потребител No.: 477 ![]() |
На Акилани заради любимата ми 14-ка!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 5 180 Регистриран: 31-May 08 Град: Пловдив Потребител No.: 1 134 Любим футболист: 8 Marchisio Фен клуб: 705/289 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() sir ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 2 439 Регистриран: 22-February 06 Потребител No.: 20 ![]() |
На ГРАНДИСИМО ВИНЧЕНЦО.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus champion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 9 463 Регистриран: 22-December 07 Град: Pripyat Потребител No.: 802 ![]() |
Ако имам пари на доста играчи бих си взел, но Алекс и Красич са сред първите. Иначе и аз като цяло предпочитам изчистените варианти без имена и номера
![]() -------------------- "синьо-черното не ми отива!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 236 Регистриран: 30-September 07 Град: Sofiq Потребител No.: 688 ![]() |
Alessandro Del Piero
Тия ретрото верно са готини. Аз имам една от по мин. сезон мисля, с жълтото по края, изчистена - без име. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus bench ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 893 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 600 ![]() |
На Якуинта бих си взел 100%!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 258 Регистриран: 22-September 09 Град: sofia Потребител No.: 2 777 ![]() |
разбирасе на алекс можеби и на красич.абе ако имам пари на целия отбор
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I LOVE JU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветерани Коментари: 8 100 Регистриран: 22-July 06 Град: емниц Потребител No.: 159 Фен клуб: 677/284 ![]() |
Не знам на кой бих, но знам на кой не бих си купил никога - Педро. Нищо против момчето, даже съм му фен, ама някак си не искам да ми пише Педро на гърба.
![]() -------------------- Новият "Ювентус Люфле", с мнооого пълнеж...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus regular ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 1 347 Регистриран: 22-June 09 Град: sofia Потребител No.: 2 462 ![]() |
На Киелини бих си купил с удоволствие,любимия ми номер,на един от любимите ми футболисти.
-------------------- Juve Need Quality
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Primavera player ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 348 Регистриран: 27-March 10 Град: София Потребител No.: 3 666 ![]() |
Дел Пиеро и Маркизио !
-------------------- ![]() Цитат "Алекс е истински пример за по-младите. Той винаги дава всичко от себе си в тренировъчния процес и въпреки напредналата си възраст, той не спира да се усъвършенства. Винаги съм имал нужда от футболисти, които обичат да националния отбор и Дел Пиеро е един от тях,винаги съм искал футболисти .... да ... поне така си мисля " |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Juventus star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Фенове Коментари: 2 883 Регистриран: 13-September 08 Град: Добрич Потребител No.: 1 333 ![]() |
Както винаги до сега отговрът е един - Дел Пиеро!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th February 2019 - 03:56ч. |
Forum Information:
Copyright: | © www.juventus-bulgaria.com 2006 - 2012. Всички права запазени. | |||
Author: | Екип на Juventus-Bulgaria.Team | |||